PROGRAM
09:00 - 17:00
TELEFON
0755 251 376
Avantajele folosirii unui sistem de camere de supraveghere video
16
martie

Avantajele folosirii unui sistem de camere de supraveghere video

Pentru cei ce se gândesc serios să iși monteze un sistem de supraveghere de exterior, iată cateva avantaje și beneficii oferite de un astfel de sistem.

Aveti posibilitatea sa va urmariti propria curte sau spatiul din jurul locuintei si afacerii. Acest lucru ofera control si liniste.

Simpla prezenta a camerelor de supraveghere descurajeaza raufacatorii. Montand camerele la vedere, oricine ar avea vreun gand malitios se va gandi de doua ori.

Cand plecati in vacanta, sau pur si simplu cand nu sunteti acasa, va puteti urmari locuinta de oriunde. Veti fi mai linistiti si va veti bucura mai mult de concediu stiind ca totul este in regula.

Afacerea dumneavoastra depinde de eficienta angajatilor. Urmariti-le activitatea si asigurativa ca stiu ca sunt urmariti. Veti fi surprins de rezultatele pozitive.

In situatia in care are loc un eveniment neplacut puteti sa verificati inregistrarile video si sa obtineti informatii pretioase despre cauza problemei sau despre persoana responsabila.

Cu functia de detectie la miscare a camerelor puteti folosi sistemul video pe post de sistem de alarma. Activati detectia la miscare si de fiecare data cand cineva trece prin cadrul cemerei veti fi anuntat.

Reduceti bugetul alocat pentru paza umana implementand un sistem video centralizat. Un post de monitorizare permanenta impreuna cu un post de interventie pot inlocui cu succes nevoia multor posturi de paza costisitoare.

Leave Comments

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Vrei sa iti repari un dispozitiv?

CleanPC iti repara toate gadgeturile, calculatorul, laptop, telefonul etc...

 

Vrei sa primesti ultimele noutati?

Stai conectat la ultimele noutati de la CleanPC.

X