PROGRAM
09:00 - 17:00
TELEFON
0755 251 376
Mac Evo – Un concept creativ pentru un computer Apple inexistent
01
februarie

Mac-Evo-cover-CleanPC

Mac Evo – Un concept creativ pentru un computer Apple inexistent

De data asta prezentăm un super-concept pentru un dispozitiv Apple inexistent, care nu va fi niciodată realizat. Păcat, Mac Evo ar fi fost o idee fantastică.

Există două tipuri de concepte. Unele dau contur visurilor pe care le au anumiți utilizatori. Celelalte se bazează pe zvonurile legate de anumite dispozitive Apple ce urmează să fie lansate. Acum, Pierre Cerveau, designerul francez care locuiește în Korea de Sud, a rupt acest tipar și a creat ceva nou. A visat la un dispozitiv cu totul fictiv, dar care ar putea face cu ușurință parte din ecosistemul Apple.

Mac-Evo-CleanPC

În fotografiile de deasupra și de sub acest paragraf puteți vedea un computer desktop, pe nume Mac Evo. Cerveau a plasat acest dispozitiv între liniile de producție pentru Mac mini și Mac Pro. În ciuda dimensiunii sale reduse (cât două Mac mini unul deasupra altuia), acest ar fi capabil de o performanțe incredibile. Designerul a creat un sistem de răcire numit Liquid Radia, capabil să elimine căldura din procesor și placa video simultan.

Mac-Evo-CleanPC-02

Mac Evo e foarte bine dotat și la capitolul conectori. Oferă o gamă variată de porturi, de la HDMI la clasicele USB-A și până la USB-C. Preferatul nostru e cel reprezentat în culoarea Classic Beige, cu ușoare accente retro de feeling și culoare inspirate de Mac. Acesta e dedicat exclusiv hipsterilor pasionați de Apple.

Mac-Evo-CleanPC-03

Desigur, acest dispozitiv e doar fantezia unui designer îndrăgostit de Apple. Nici nu ne trece prin gând că Apple ar urma să lanseze un produs similar. Însă poate se va găsi un producător chinez căruia să-i placă acest design…

Mac-Evo-CleanPC-04

Mac-Evo-CleanPC-05

Mac-Evo-CleanPC-06
Mac-Evo-CleanPC-07
Mac-Evo-CleanPC-09

Leave Comments

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Vrei sa iti repari un dispozitiv?

CleanPC iti repara toate gadgeturile, calculatorul, laptop, telefonul etc...

 

Vrei sa primesti ultimele noutati?

Stai conectat la ultimele noutati de la CleanPC.

X