PROGRAM
09:00 - 17:00
TELEFON
0755 251 376
CleanPC Zalau reparatii_imprimante_2 Service Imprimante

SERVICE IMPRIMANTE

INAINTE SA CUMPERI SAU SA INCHIRIEZI ECHIPAMENTE PENTRU BIROU ESTE NECESARA O ANALIZA A PARTICULARITATILOR, NEVOILE SI PERSPECTIVEI DE DEZVOLTARE A AFACERI.

Datorita experientei in domeniu CleanPc va poate consulta in a face alegerea optima de echipamente pentru afacerea dumneavoastra tinand cont de volumul de munca si costuri cat mai reduse.

Avem experienta in activitatea de service imprimante HP, Canon, Lexmark, Epson, Xerox, Samsung, Dell, Brother, etc. Asiguram service pentru imprimante laser si matriciale. Efectuam reparatii, curatare, reconditionare, reumplere tonere si cartuse.

Pentru clientii persoane juridice , prin contract de colaborare , oferim servicii de livrare cartuse, consumabile, servicii de incarcare cartuse si service de mentenanta pentru imprimante. Astfel, prin incheierea unui contract de exclusivitate cu CleanPc, clientul va beneficia de tarife reduse la serviciile de mentenanta, reparatii si service ale imprimantelor sale.

Va acordam tot suportul nostru pentru a prelungi durata de viata a echipamentelor periferice prin operatii de reparare, intretinere si mentenanta periodica.

CleanPc vine in intampinarea dumneavoastra cu un abonament care te scapa de grijile privind asistenta tehnica, toate consumabilele (tonere, unitati de imagine – cilindri) si piesele de schimb (folii transfer, role transport, role transfer, cuptoare etc.) necesare intretinerii echipamentului.

Asiguram intretinerea completa a unui echipament:

  • Asistenta tehnica si revizii periodice pentru toata gama de copiatoare, multifunctionale, imprimante.

  • Interventii tehnice ori de cate ori este necesar in regim prioritar

  • Livrarea echipamentelor, consumabilelor (tonere, unitati de imagine – cilindri) sau a pieselor de schimb (folii transfer, role transport , role transfer, cuptoare etc.) direct la sediul clientului

Vrei sa iti repari un dispozitiv?

CleanPC iti repara toate gadgeturile, calculatorul, laptop, telefonul etc...

 

Vrei sa primesti ultimele noutati?

Stai conectat la ultimele noutati de la CleanPC.

X