PROGRAM
09:00 - 17:00
TELEFON
0755 251 376
CleanPC Zalau service-retea Service Retelistica

                                                  SERVICE RETELISTICA (CleanWiFi)

CleanWIFI este serviciul oferit de CleanPc care poate asigura o infrastructura wireless de mare performanta pentru orice fel de afacere : retail , hoteluri & restaurante, clinici etc. O retea wireless permite afacerii dumneavoastra sa furnizeze acces securizat la baza de date a clientilor , internet pentru angajati si vizitatori, cum ar fi clienti sau parteneri de afaceri. Industria retail, cea de restaurante, hoteluri si alte afaceri care au deschidere catre public pot furniza acest serviciu ca o valoare unica adaugata. Tot ce trebuie sa faceți este sa luați legătura cu un specialist IT la adresa de e-mail: contact@cleanpc.ro sau la Nr. de Tel: 0755 / 251 376 sau 0799 / 664 277.

Traim intr-o era a tehnologiei si a conectivitatii. Persoanele sunt mai conectate ca niciodata odata cu explozia dispozitivelor mobile cum ar fi laptopuri, smart-phone-uri si tablete. Este , fara indoiala , o realitate faptul ca oamenii se asteapta sa se conecteze de pretutindeni, fie pentru munca, fie pentru divertisment.

Fiecare afacere a inceput sa ofere conectivitate WiFi pentru a adauga valoare si pentru a atrage sau a pastra clienti noi sau existenti. Acest aspect este foarte important pentru afaceri in care clientii sunt prezenti fizici pentru perioade mai lungi de timp (ex. HoReCa, sistemul medical, sistemul educational si comercial). De asemenea, in lumea corporatista conectivitatea WiFi a inceput sa inlocuiasca alternativele prin cablu ca o metoda de a spori productivitatea angajatilor prin stimularea flexibilitatii si mobilitatii la locul de munca.

Reteaua WiFi , in orice organizatie , trebuie gandita si planificata in functie de particularitatea si necesitatea fiecarui client la performante maxime si densitate mare de utilizatori sau o securitate ridicata, tinand cont de cele mai bune practici in domeniu.

CleanPC Zalau network Service Retelistica  CleanPc ofera servicii profesionale de gestiune si suport a retelelor locale cablate (LAN – Local Area Networking) si wireless. Serviciul include evaluarea cerintelor, proiectarea, implementarea si suportul retelei locale, precum si administrarea si securizarea acesteia. Serviciul LAN permite cea mai buna conexiune si cel mai mare trafic in retea.

CleanPc ofera servicii fizice si non-fizice pentru retele locale cu fir si fara fir. Serviciul include evaluarea cerintelor de LAN, proiectare, implementare si exploatare.

Serviciul de proiectare arhitectura retea oferit de CleanPc asigura expertiza necesara pentru evaluarea infrastructurii existente, identificarea oportunitatilor de optimizare si implementarea unei noi arhitecturi care sa asigure o functionare mai buna si un serviciu mai performant.

Tehnicianul nostru calificat asteapta telefonul tau +40 0755 215 376

Vrei sa iti repari un dispozitiv?

CleanPC iti repara toate gadgeturile, calculatorul, laptop, telefonul etc...

 

Vrei sa primesti ultimele noutati?

Stai conectat la ultimele noutati de la CleanPC.

X