PROGRAM
09:00 - 17:00
TELEFON
0755 251 376
Codul iOS Beta dezvăluie cum ar putea arăta noul iPad Pro
01
august

Codul iOS Beta dezvăluie cum ar putea arăta noul iPad Pro

Acesta va consta într-un display uriaș fără nicio casetă pentru senzori și fără butonul Home. Toate aceste detalii au fost descoperite în codul celui mai recent sistem iOS 12 beta, deci suntem îndreptățiți să avem încredere în aceste informații.

Cea de-a 5-a versiune beta a iOS 12 este mai mult decât “vorbăreață”. Pe lângă informațiile despre iPhone-ul cu Dual SIM, noua carcasă de încărcare pentru AirPods și noile funcții pentru HomePod, aceasta a dezvăluit acum indicii despre cum va arăta noul iPad.

După cum am mai afirmat anterior, noul iPad Pro ar putea avea un design asemănător cu cel al iPhone X-ului și opțiunea de autentificare prin Face ID. Au existat o mulțime de imagini și randări, iar subiectul a fost deja îndelung discutat.

Cea mai recentă versiune Beta a iOS 12 a pus capăt tuturor îndoielilor. Mai exact, această mică pictogramă a reușit să facă acest lucru.
CleanPC Zalau 01_The_iOS_Beta_Revealed_How_the_New_iPad_Pro_Could_Look_Like-2-150x150 Codul iOS Beta dezvăluie cum ar putea arăta noul iPad Pro Stiri  stiri macbook

Da, în partea dreaptă se poate vedea clar un iPad cu o margine semnificativ mai subțire și fără butonul Home. Cel mai ciudat aspect este faptul că pictograma nu prezintă celebra casetă pentru diverși senzori numită notch. Astfel, este posibil ca Apple să fi reușit să integreze senzorii necesari sub display.

În concluzie: este posibil ca noul iPad Pro să aibă o margine mai subțire și să nu aibă o casetă notch. Display-ul va fi elementul principal. Să recunoaștem, dacă cei de la Apple vor reuși să subțieze marginile fără ca acest lucru să ducă la o diminuare a funcționalității, fanii iPad vor fi mulțumiți.

Vrei sa iti repari un dispozitiv?

CleanPC iti repara toate gadgeturile, calculatorul, laptop, telefonul etc...

 

Vrei sa primesti ultimele noutati?

Stai conectat la ultimele noutati de la CleanPC.

X